dissabte, 12 de juny del 2010

Pastís de formatge


Tot i no tenir molt de temps per escriure al blog, i estar fent tanta cosa...he tingut temps per fer el super-gran-impressionant-sense paraules pastís de formatge que ens va ensenyar a fer la Carbó en la seva darrera aparició al Club Caprabo! Dic darrera, perquè fa dos mesos que estem trucant per demanar sessió de classes amb ella, i no hi ha manera...sembla ser que aquests mesos no farà classe (serà perquè estarà escrivint el seu pròxim llibre?). En tot cas, Mireia Carbó, si llegeixes el blog, sàpigues que trobem a faltar els teus consells i les teves super receptes!

Bé, que me n'he anat del tema, el cas és que ens va ensenyar a fer uns pastissets de formatge facilíssims i que estan boníssims! Sort, que en vaig regalar a les dues famílies (la del meu xurri i la meva), perquè sinò hagués sortit rodolant per la porta....Crec que posaré aquesta recepta al TOP 10 de les receptes (ara tenia el número 1 els canelons d'ànec by Carbó).
Crec que aquesta recepta s'ha de compartir amb la resta dels mortals, perquè de veritat, que és impressionant...

Us la deixo:

Ingredients:
-300 g de formatge cremós d'untar (philadelphia familiar vaja)
-125 g de sucre
-1 iogurt grec
-20 g de formatge parmesà ratllat (no valen els sucedanis que porten 3 o 4 tipus diferents...)
-2 ous
-2 cullerades de Maizena

Elaboració:
1.- Barregeu tots els ingredients del pastís amb la batedora elèctrica
2.- Pinteu amb mantega motllos individuals (tant si són dels d'usar i tirar com flaneres) i empolvoreu-los amb farina. Ompliu-los amb la mescla anterior.
3.- Coeu els pastissets al forn, a 150º, durant uns 35 minuts.
4.- Deixeu-los refredar, emboliqueu-los amb paper film i deixeu-los a la nevera.

Aquests pastissets els podeu servir amb us saltat de maduixes tatin (com va fer la Mireia el dia de la classe), però us asseguro que quan proveu el primer, els altres els deixareu tal qual, perquè per si sols ja són im-pressionants.

Apa, que disfruteu!

1 comentari: