dissabte, 28 d’agost del 2010

Pizza de "cipolla e tonno"


 Ja era hora que tornés a escriure! però amb l'avant-vacances, que sembla que s'acabi el món a les feines (realment tothom demana de tot i més just abans de marxar, sense tenir en compte que tothom estarà de vacances i que tot seguirà tal com es va deixar quan tornin....però cada any és el mateix, i intueixo que no es podrà canviar...), i les vacances! (que és quan de l'únic que tens ganes ganes és de descansar, fer amanidetes fresques, menjar un geladet, passejar...).
Prou d'excuses, i al grà! aprofitant aquesta ganduleria que encara arrossego de les vacances, us adjunto una foto d'una pizza que vaig provar a Venècia (fa molt anys), i em va impactar. No porta formatge, és simplement una base de pizza (aquest cop marca Buitoni, però que consti que normalment faig la recepta de la base per coca "d'oli i verduretes" de la Carbó), hi estenem una mica de tomàquet triturat (no cal que sigui una piscina) i hi posem ceba tallada a trossets ("cipolla" [txipol·la]) i dues llaunes de tonyina ("tonno"). Unes olivetes negres d'aragó (no en tenia i vaig posar arbequines), orenga, sal i un rajolinet d'oli.
I al forn, 250º una 15 min! Està boníssima! ara clar, us ha d'agradar la ceba i la tonyina, sinó no hi tenim res a fer....

Espero que la disfruteu! a casa la fem sovint!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada