dissabte, 29 de maig del 2010

Bunyols de poma ratllada!



Fa uns quants dies (bastants, la veritat, però fins ara no he pogut entrar al blog) va ser l'aniversari del meu xurri (com diria la Carbó, i que he adoptat). 33 anyets! li vaig preparar uns bunyols de poma ratllada, que van quedar im-pressionants! i a la nit li vaig comprar un mini braç de gitano per a que bufés les espelmes! He de confessar que el vaig comprar, perquè encara no em veia capacitada per fer-ne un i que quedés presentable...
Us en deixo les fotos!

dissabte, 1 de maig del 2010

Menú Mireia Carbó!


L'altre dia van venir a dinar a casa uns amics, i vaig pensar en fer un menú 100% Mireia Carbó.
De primer vaig fer un rissoto de bolets que va quedar boníssim. De segon la gran estrella mediàtica de casa, els canelons d'ànec, que van fer furor, i de postre...vaig triumfar! el gran pastís de maduixes naturals!!! impressionant! brutal! sense paraules!
no cal dir que va encantar! va venir un amic que no coneixia les sares fetes anteriorment, ni altres coses, i no es creia que ho hagués fet jo!
Bé, us deixo les fotos del dinar memorable.

Palmeres xpress!


 Ja feia dies que no escrivia alguna novetat...Bé, avui us vull ensenyar unes palmeres que vaig fer amb pasta de full que em sobrava d'haver fet una altra cosa! la idea la vaig treure del llibre de les "tentaciones de Eva" de l'Eva Arguiñano. Estàn boníssimes, i encara que a mi em van quedar minipalmeretes, són impresionants i molt fàcils de fer! Com que no és una recepta de libre de la Mireia us n'escric els detalls!

Els ingredients que necessiteu són:
-làmines de pasta de full
-mantega fosa
-sucre llustre
-1 ou

Passos a seguir:
-extendre la pasta sobre una superfície llisa, per a que no s'enganxi tireu-hi una mica de sucre llustre, i allisar-la fins que qedi fina amb un corró.
-pintar la pasta amb la mantega fosa, i seguidament tirar-hi sucre llustre (suposo que si hi poseu canyella, vainilla, o qualsevol altre ingredient quedaran encara millor)
-doblegar la pasta per la meitat i tornar a repetir el procés (allisa-la, pintar-la amb mantega + sucre llustre)
-tornar a doblegar i repetir el procés 2 o 3 cops més.
Per ultim torneu a allisar una mica la pasta, pinte-la de mantega i enrotlleu-la per les dues bandes com formant dos "braços de gitano".
-talleu rodanxes del doble braç de gitano (les palmeretes) i les aneu posant en una plata del forn on prèviament li heu posat un paper de forn.
Quan les tingueu totes colocades, pinteu-les amb ou i al forn a 180º-200º uns 10 min, o fins que veieu que les palmeres estàn daurades!

que disfruteu!