diumenge, 9 d’octubre del 2011

Recepta Mousse de Capuccino

L'altre dia vaig tornar a provar de fer la mousse de capuccino, i aquest cop si que va quedar bé. Realment és una mousse de cafè, però en comptes d'afegir-hi una culleradeta de cafè en pols hi afegeixo xocolata per a postres.
Us en deixo la recepta:
Ingredients:
400 ml de nata líquida per muntar
125 ml de cafè fort (una tassa de cafè amb llet vaja)
125 g de sucre
3 fulls de gelatina
Aproximadament uns 20g de xocolata per a postres, si utilitzeu la de Nestlè, hi vaig posar quasibé una barreta de 25g. Però aquí ja és al gust de cadascú
Preparació:
Remulleu la gelatina en aigua freda.
En un bol poseu el cafè ben calent, sense que arribi a bullir, i afegiu-hi el sucre, la xocolata una mica triturada i els fulls de gelatina escorreguts. Remeu-ho bé
Mentrestant (esperant que es refredi una mica el cafè), munteu la nata am l'ajuda d'unes barilles elèctriques.
Aboqueu-la al bol on hi ha la barreja de cafè. Remenu suaument de baix a dalt fins que quedi tot ben lligat.
Ompliu les copes, bols, o motlles que volgueu i deixeu-ho reposar a la nevera.
Millor si ho feu d'un dia per l'altre!
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada